Rreth Nesh

18VJET Atlantik 3 SH.P.K

Kompania jonë “ Atlantik 3” sh.p.k operon që në vitin 2002 si një fryt me Ente publike Shqipëtare në sektorin e furnizimit me produkte pastrimi dhe detergjentë ,kimikate ,materiale të buta ,shërbime pastrimi shërbime 3D (Dezinfektim Dezinsektim Deratizim)shërbime 3 DDD.Më vonë kompania jonë me zgjerimin e aktivitetit të saj si në investimin e një kapanoni me një sipërfaqe 5000 m2 vazhdoi me zgjerimin e produkteve në linjen e Produkteve HO.RE.CA të produkteve profesionale për Hotele, Bare, Restorante,Catering , Fast food, Qëndra biznesi, Lavanderi, etj.,duke qënë pranë klientëve të saj me një gamë të gjërë produktesh profesionale ku CILËSIA – CMIMI – KORREKTËSIA – ZGJIDHJA E PROBLEMEVE TUAJA – JANË OBJEKTIVI YNË .

Misioni Ynë

Zgjidhja e problemeve tuaja -janë misioni ynë.

Vizioni Ynë

Të jemi lider në fushën e pastrimit në Shqipëri dhe më gjërë.

Ke një biznes ose do të pastrosh apartamentin tënd, Atlantik3 është zgjidhja!

Kontakto tani!

Vlerat Tona

Qëllimi ynë kryesor është zgjidhja e problemeve dhe një klient i kënaqur

  • Forca jonë është eksperienca shumëvjeçare në këtë sektor. Skuadra e motivuar e punonjësve tanë me eksperiencë si dhe partneriteti me furnitore prestigjose me produkte të çertifikuara sipas normativave CEE  ISO  për të ndihmuar klientët tanë të përballojnë sfidën e ndryshimit.Prej vitit 2015 kemi filluar prodhimin komplet të linjës së detergjentëve Professionale të Markës Era Professional Solucion xhama  solucion enësh solucion pllakash sapun likuid sgrasatore dhe ace blu etj Prej vitit 2018 kemi filluar bashkëpunimin me kompaninë prestigjoze ECO CHEM  duke u bërë lider në tregun shqipëtar të produkteve të detergjentëve profesionalë për të gjithë sektorët Prej vitit 2015 kemi marë linjën e Dispenser plastik të markës vialli për shitje , për Shqipërinë.Ne kryejmë  Importimin nga ITALI ,GREQI,,TURQI,CHINA, etj magazinimin shitjen me sipërfaqe aktiviteti 5000m2 dhe shpërndarjen nëpërmjet 10  mjeteve tona  me personel të kualifikuar komplet në dispozicion të klientëve tanë .Shpëndarje në të gjithë shqipërinë duke ju gjendur klientëve sa më pranë me asistencv konsulencë dhe zgjidhje të problemeve në sektorin HO.RE.CA

CERTIFIKATA

Më poshtë po ju përshkruajmë gamën e produkteve kryesore që ne trajtojmë :

  •  Prodhim & Tregëtim materialesh të buta  Profesionale për cdo sektor si dhe personalizimin e tyre me Logo sipas Kerkesës me Qëndisje & Stampim 
  • Dispenser Plastike & Inox për Letra për përdorim Higjenik ,Sapun të Lëngshëm ,Parfum etj
  •  Tregëtim të gjithë Gamës së Letrave për përdorim Higjenik Profesional 
  • Detergjentë,Detersivë,Kimikate për Trajtimin e gjithë ambienteve si Guzhinë,Lavanderi,Lavastovilje, Banjo ,Pishina ,Ambiente të Jashtme & te Brendëshme
  • Makineri Pastrimi  , Atrecatura Pastrimi,Sisteme Dozimi 
  • Lavanderi Industriale si Lavatrice , Tharëse , Paisje për Hekurosje etj