MË TË MIRËT E PASTRIMIT KANË EMËR

ATO QUHEN ATLANTIK 3

1
2
4
Shiko produktet

ATLANTIK 3

PARTNERI JUAJ I PASTRIMIT

1
2
4
Shiko produktet!

STAF

PROFESIONIST

1
2
4
Shiko produktet

PAJISJE

PROFESIONALE

1
2
4
Shiko Produktet!

Na provoni dhe do shifni diferencen

Pse duhet te zgjidhni Atlantik3 ?

Forca jonë është eksperienca shumëvjeçare në këtë sektor. Skuadra e motivuar e punonjësve tanë me eksperiencë si dhe partneriteti me furnitorë prestigjosë me produkte të çertifikuara sipas normativave CEE ISO për të ndihmuar klientët tanë të përballojnë sfidën e ndryshimit.
Ne kryejmë Importimin nga ITALI ,GREQI,,TURQI,CHINA, etj magazinimin shitjen me sipërfaqe aktiviteti 5000m2 dhe shpërndarjen nëpërmjet  10 mjeteve tona me personel të kualifikuar komplet në dispozicion të klientëve tanë .

  • CILËSIA
  • CMIMI
  • KORREKTËSIA
  • ZGJIDHJA E PROBLEMEVE TUAJA

Kërko nje konsulencë Falas

Na kontakto

Kurse Kohë.Kurse Para. Zgjidh Atlantik 3

Bashkëpuno vetëm me profesionistë

Të rejat e fundit

Disa fakte nga ne

Cfarë mendojnë klientët tanë