Pastrim tapicerie

Pastrim tapicerie

Ne shpesh bëjmë gabim duke supozuar se tapiceritë tona janë të pastra vetëm për shkak se ato duken të pastra. Megjithatë, me kalimin e kohës ata mbledhin pluhur, mikrobet, dhe ndotës te tjerë ajrorë. Ekspertët sugjerojnë pastrimin profesional të tapicerive dhe divanëve çdo 6 – 12 muaj për të parandaluar njolla të përhershme, dhe mikrobet.Pastrimi I tyre I ndihmon gjithashtu dhe për të rritur jetëgjatësinë e tapicerive.

Pastrimi profesional I tapicerive realizohet me dy metoda të pastrimit pastrim tapicerie me avull dhe me makineri dhe shkume.

SI MË POSHTË GJENI DISA NGA SHËRBIMET TONA

 • Pastrim moketi
 • Pastrim kolltuqesh lëkurë dhe copë
 • Pastrim dhe higjenizim dysheku
 • Pastrim tapetësh sintetik
 • Pastrim tapetësh pvc
 • Pastrim moketesh speciale
 • Pastrim tapetësh oriental
 • Pastrim dhe larje tapeti modern Pastrim dhe larje tapetësh shtëpiakë
 • Pastrim dhe larje tapetësh për zyra
 • Pastrim dhe larje tapeti klasik
 • Pastrim dhe larje rrugicash
 • Pastrim dhe larje parket / parquet
 • Pastrim dhe larje moketi me fibra sintetike
 • Pastrim dhe larje tapeti me fibra natyrale